Website Info for dosja.al

Website: dosja.al dosja.al

QR Code for dosja.al

  • IP: 104.26.12.76
  • Host: 104.26.12.76
  • Status Code: 200
  • TLD: al
  • URL: https://www.dosja.al
  • Title: Dosja AL – Me Ritmin e Ngjarjes
  • Description: Dosja.al është një nismë e pavarur në median online, që ka si synim informimin e saktë dhe të besueshëm të publikut. Fokusi ynë është të pasqyrojmë sa më qartë zhvillimet në Shqipëri, Kosovë dhe rajon.

Whois Lookup

% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Note: this output has been filtered.
% To receive output for a database update, use the "-B" flag.

%ERROR:101: no entries found
%
% No entries found in source RIPE.

% This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.97.1 (BLAARKOP)