Website Info for ata.gov.al

Website: ata.gov.al ata.gov.al

QR Code for ata.gov.al

  • IP: 172.67.134.107
  • Host: 172.67.134.107
  • Status Code: 200
  • TLD: al
  • URL: https://www.ata.gov.al
  • Title: Lajme - Agjencia Telegrafike Shqiptare
  • Description: E vetmja Agjenci Kombëtare e Lajmeve në Shqipëri, e krijuar mbi 70 vjet më parë. Gazetarë që infromojnë çdo ditë për ngjarje nga politika e përditshme, ekonomia, jeta social-kulturore,sportive. Ekspertë dhe specialistë të fushave të ndryshme që përzgjedhin dhe analizojnë informacionet si dhe përgatisin biografi, dossier, dhe axhenda.

Whois Lookup

% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Note: this output has been filtered.
% To receive output for a database update, use the "-B" flag.

%ERROR:101: no entries found
%
% No entries found in source RIPE.

% This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.97.2 (WAGYU)