Website Info for joq.al

Alexa Rank: 2749

Website: joq.al joq.al

QR Code for joq.al

  • IP: 172.64.110.13
  • Host: 172.64.110.13
  • TLD: al
  • URL: https://www.joq.al
  • Title: JETA OSH QEF
  • Description: Krijuar më 5 shkurt 2010, Joq.al është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse. Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë.

Rank Chart of joq.al


Daily Traffic History for domain joq.al


Ranking History of joq.al

Date Rank Change Traffic
2018-11-14 2749 ▲ 334 173688
2018-11-13 3083 ▲ 527 154729
2018-11-12 3610 ▼ 783 131974
2018-11-11 2827 ▼ 505 168858
2018-11-10 2322 ▼ 188 205905
2018-11-09 2134 ▲ 795 224197
2018-11-08 2929 ▼ 447 162931
2018-11-07 2482 ▲ 491 192529
2018-11-06 2973 ▼ 1213 160501
2018-11-05 1760 ▼ 218 272258

Whois Lookup

% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Note: this output has been filtered.
% To receive output for a database update, use the "-B" flag.

%ERROR:101: no entries found
%
% No entries found in source RIPE.

% This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.92.6 (ANGUS)